Problémák,kérdések,óhajok,sóhajok
4 posters
:: Playstation Rovat :: PS2
1 / 1 oldal
Problémák,kérdések,óhajok,sóhajok
Mielőtt valaki kérdezne ,kérem olvasson!
A hozzászólást Skywave összesen 1 alkalommal szerkesztette, legutóbb Vas. Ápr. 05 2009, 17:19-kor.
Skywave- Admin
Re: Problémák,kérdések,óhajok,sóhajok
nekem is ez volt a problémám a géppel,nem kuka csak a csavarokat kell meghuzni,mert kilazultak. és olyankor el kezdi karcolni a lemez alját. de ha továbbra is fennáll a dolog akkor ház csere.
Skywave- Admin
Köszönöm a gyors választ.
Ez nagyon jó hír. És miféle csavarokat kéne nekem meghúzni? Ami összefogja magát a gépet? (gondolom a "tappancsok" alatt vannak) Mert így első ránézésre nem látok csavart magán a dvd meghajtó részben belül.
Ez nagyon jó hír. És miféle csavarokat kéne nekem meghúzni? Ami összefogja magát a gépet? (gondolom a "tappancsok" alatt vannak) Mert így első ránézésre nem látok csavart magán a dvd meghajtó részben belül.
divad87- team member
divad87 írta:Köszönöm a gyors választ.
vannak ezek a müanyag kis kocka darabkák,azt kiszedegeted és az alatt lesz egy két csavar,meg az ac av rész felöl(töltö rész) lesz még két gumi talp,azt is leveszed,és ott is van két csavar.Húzd meg jól,aztán remélem okés lesz a dolog.Am mit csináltál vele ? leejtetted?rátámaszkodtál?
Skywave- Admin
Igazából semmit. De az eddigi életéről nem tudok sokat. Igazából annyi, hogy olcsón jutnék hozzá viszonylag (10-11között 1karral,8mb-os mem karival, modbo chip-el) és ha ennyi a baja akkor zsír (amúgy gondolkoztam egy sima x-boxon is, de szétnéztem és szinte sehol sincs rá játék...meg hamarabb leírták, mint a ps2t játékok terén ahogy néztem). Akitől meg venném az erre mondta azt, hogy ez tök átlagos nem kell fele foglalkozni. (még úgyis, hogy az eredeti vice city cd-je ment gallyra...bár az lehet nem emiatt)
A csavarokat akkor meghúzom, remélem minden okés lesz.
Köszönöm a segítséget.
A csavarokat akkor meghúzom, remélem minden okés lesz.
Köszönöm a segítséget.
divad87- team member
szerintem jobb a ps2 mint az x-box a játékok miatt is meg hát az pléjsztésön .
viszonylag olcsón jössz ki(legfeljebb tető nélkül tolod )
viszonylag olcsón jössz ki(legfeljebb tető nélkül tolod )
Skywave- Admin
ISTEN vagy Sikerült. Kiírtam a Liberty City-t (igaz TDKra, nem Verbatimra) és tök karcmentes a cd.
Köszönöm még1x a jó tippet.
Logitech wireless kar 8 alatt nincsen igaz Mo.-n? Csak mert láttam ks-ben, de kicsit sajnálok annyit érte.
divad87- team member
grat az operációhoz
kontoroler témában nem vagyok otthon,én elvagyok a teszkós 2000-ft-ssel vagy a sima gyári val is ,de ha gondolod meglesem.
edit:
most néztem az ebay-en de nem igen találtam 8-10 alatt...
ilyenre gondoltál?:
kontoroler témában nem vagyok otthon,én elvagyok a teszkós 2000-ft-ssel vagy a sima gyári val is ,de ha gondolod meglesem.
edit:
most néztem az ebay-en de nem igen találtam 8-10 alatt...
ilyenre gondoltál?:
Skywave- Admin
Igen.
Megláttam és beleszerettem. Meg itt pont jól jönne, mert most így mindig pakolhatom elő meg el, ha éppen játszani van kedvem (tudom cseréljek szekrénysort, de talán egy joy talán olcsóbb ).
Tesco-ba lehet venni 2-ért "kínait"? Ha használható kategória, akkor az full jó.
Megláttam és beleszerettem. Meg itt pont jól jönne, mert most így mindig pakolhatom elő meg el, ha éppen játszani van kedvem (tudom cseréljek szekrénysort, de talán egy joy talán olcsóbb ).
Tesco-ba lehet venni 2-ért "kínait"? Ha használható kategória, akkor az full jó.
divad87- team member
hát hosszabb teszten nem volt nálam teszkós,de simán bírja a strapát(tekken party-k meg mortal ) meg annyi az előnye h átlátszó. 576-ban is kb ennyi itt nálunk.
Vezetéknélküli nagy hátránya az h töltögetni kell ami kicsit para.
Vezetéknélküli nagy hátránya az h töltögetni kell ami kicsit para.
Skywave- Admin
joy
Cső!
venni akarok 1 vezetéknélküli joyt,amit esetleg lehetne még később ps3nál használni!
mit ajánlotok?
thx előre is!
venni akarok 1 vezetéknélküli joyt,amit esetleg lehetne még később ps3nál használni!
mit ajánlotok?
thx előre is!
Siera- team member
szerintem jó a gyári ps2 is,csak átalakító kell hozzá(olcsó tartozék),vagy van ez a LIQUID kontroller ami jól néz ki meg ,jo ps2-höz meg 3 hoz is.
igy néz ki:
igy néz ki:
Skywave- Admin
szerintem ps3 joy-t para lenne átalakítani(gyakorlatilag semmi esély)
ez a "lávás" joy szerintem inkább látványos mint tartós igaz még nem láttam közelről
ez a "lávás" joy szerintem inkább látványos mint tartós igaz még nem láttam közelről
Skywave- Admin
joy
lávás lol:D
valahogy jó lenne megoldani,de nem is gondoltam,hogy a sixaxist átalakítom.majd googlezok este én is
te vagy amúgy Geostigma nem?
valahogy jó lenne megoldani,de nem is gondoltam,hogy a sixaxist átalakítom.majd googlezok este én is
te vagy amúgy Geostigma nem?
Siera- team member
jah geostigma prohardverről
skywave foglaltvolt,aztán legyen ez xd
skywave foglaltvolt,aztán legyen ez xd
Skywave- Admin
értem
felvehetlek msnre?
hiteles az ami phn van?
felvehetlek msnre?
hiteles az ami phn van?
Siera- team member
igen nyugodtan,soxor vagyok gépnél,de ha nem irnék azonnal az nem direct van
Skywave- Admin
HALI
SZIASZTOK VALKI 1 TELJES LEIRÁST TUDNA E LEIRNI HOGY SLIM PS2 VEL USB KERESZTÜL HDD FUTATNI MERT LÁTAM 1 OJAN VIDEOT A NETEN
https://www.youtube.com/watch?v=Zb-LcZUxc8c
ÉS AZ A1 KÜLSÖ HDD VINYO USB VEL
KÖSZI ELÖRE IS
UI:
ÉN IS TUDOK SOFT MODOTT CSINÁLNI
https://www.youtube.com/watch?v=Zb-LcZUxc8c
ÉS AZ A1 KÜLSÖ HDD VINYO USB VEL
KÖSZI ELÖRE IS
UI:
ÉN IS TUDOK SOFT MODOTT CSINÁLNI
buby0- team member
kérlek ne írj caps lock-al mert az kiabálásnak számít.
usbről való futtatásról annyit kell tudni,hogy a gép csak usb1.1 szabványt támogatja(kb a játékok 20-30% megy vele,az is szaggat vagy lassú) mindenféleképpen USBadvance program kell abból is az elf változat.valamint van egy program aminek a neve most nem jut eszembe,azzal kell megformázni,valamint rákonvertálni a játékokat.
usbről való futtatásról annyit kell tudni,hogy a gép csak usb1.1 szabványt támogatja(kb a játékok 20-30% megy vele,az is szaggat vagy lassú) mindenféleképpen USBadvance program kell abból is az elf változat.valamint van egy program aminek a neve most nem jut eszembe,azzal kell megformázni,valamint rákonvertálni a játékokat.
Skywave- Admin
:: Playstation Rovat :: PS2
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.
|
|