Free Memory Card Bootable
+14
Bütyök kapitány
Aceim
zetyere
csompatt
zotya81
Gabtech
Jamie
mitibi
medve68
player01
Skywave
adalbert1
bad6
BIOlogic
18 posters
:: Playstation Rovat :: PS2
1 / 1 oldal
Free Memory Card Bootable
FREE MEMORY CARD BOOTABLE (FMCB)
Ezzel a kártyával+pendrive-al szűz,érintetlen ps2-őn is tudsz másolt lemezt futtatni vagy merevlemezről iso-t indítani+számtalan egyébb alkalmazást használni anélkül hogy moddolni kelljen+ha új a gép addig a garancia is megmarad.Az összes ps2-vel kompatibilis kivéve az scph9004-es szériával.
Hozzávaló:
Chippelt ps2
Max 2gb-os pendrive
Minimum 4mb-os memóriakártya
1,
-Írd ki 1 cd-re az UlaunchELF progit(burn image"nero"): ULauncerELF
2,
-Csatlakoztass 1 maximum 2gb-os pendrive-ot a számítógéphez,formázd meg(fat,fat32 mind1),majd másold át a rar tartalmát: FMCB Install
3,
-Tedd be az Ulauncher cd-t a chippelt ps2-őbe+csatlakoztasd a pendrive-ot is a géphez.
A körrel tudsz navigálni az x-el visszalépsz az előző könyvtárba,válaszd a [Mass] könyvtárat ez a pendrive,indítsd el a FREE_MCBOOT.ELF file-t.
4,
-Elindul a mcboot install menüje,először formázd meg a memóriakártyád(format mc)az a biztos,ha ez kész mehet a NORMAL INSTALL telepítése,elvileg 2.2mb szabad hely kell neki.
Ha minden okés vedd ki a lemezt a tálcából majd menj a launch fmcb menüpontra.
5,
-Miután újraindult a gép kapsz 1 kibővített menüt ami ugye tartalmazza az alapfunkciókat Browser,System Configuration ezen felül még megkaptad az:
-ULaunchELF:progit is ami az alapja az egésznek hiszen ebből rengeteg egyéb alkalmazást lehet futtatni ami természetesen .ELF kiterjesztésű.
-Launch Disc:menüpont ami gondolom 1értelmű.
-ESR:ez a menüpont a lényeg hisz ha beilleszted az FMBC memóriakártyád+pendrive-od 1 szűz ps2-be lehetségesé válik backup futtatása,PAL-os játékok full kompatibilisek az USA régiókódúak már korlátozott számban futtathatóak az NTSC-s pedig semmilyen formában.De ehhez szükség van az ESR Disc Patcher nevű programhoz aminek teljesen 1szerű a kezelése hisz átmásolod a sz.gépre,elindítod klikk a patch gombra betallózod az iso-t és kész is írhatod is ki majd az esr használatával[ESR\Launch DVD\CD]már fut is: ESR Disc Patcher
-SMS=Simle Media System:ennek segítségével mp3-at tudsz lejátszani cd,dvd-ről
-HDLoader:ezzel az alkalmazással tudsz futtatni iso-kat hdd-ről(megjegyzés:ez a funkció csak FAT ps2-őn működik,slimen az Ulaucher használatával 1 másik alkalmazással tudsz iso-t futtatni: USB Advance hdd for ps2 slim
-Free Mcboot Configurator:itt tudod meghatározni az indítási paramétereket + más egyéb opciókat.
-Reload Configuration:Újraindítod az fmcb-t.
BY:BIOlogic,Skywave
Ezzel a kártyával+pendrive-al szűz,érintetlen ps2-őn is tudsz másolt lemezt futtatni vagy merevlemezről iso-t indítani+számtalan egyébb alkalmazást használni anélkül hogy moddolni kelljen+ha új a gép addig a garancia is megmarad.Az összes ps2-vel kompatibilis kivéve az scph9004-es szériával.
Hozzávaló:
Chippelt ps2
Max 2gb-os pendrive
Minimum 4mb-os memóriakártya
1,
-Írd ki 1 cd-re az UlaunchELF progit(burn image"nero"): ULauncerELF
2,
-Csatlakoztass 1 maximum 2gb-os pendrive-ot a számítógéphez,formázd meg(fat,fat32 mind1),majd másold át a rar tartalmát: FMCB Install
3,
-Tedd be az Ulauncher cd-t a chippelt ps2-őbe+csatlakoztasd a pendrive-ot is a géphez.
A körrel tudsz navigálni az x-el visszalépsz az előző könyvtárba,válaszd a [Mass] könyvtárat ez a pendrive,indítsd el a FREE_MCBOOT.ELF file-t.
4,
-Elindul a mcboot install menüje,először formázd meg a memóriakártyád(format mc)az a biztos,ha ez kész mehet a NORMAL INSTALL telepítése,elvileg 2.2mb szabad hely kell neki.
Ha minden okés vedd ki a lemezt a tálcából majd menj a launch fmcb menüpontra.
5,
-Miután újraindult a gép kapsz 1 kibővített menüt ami ugye tartalmazza az alapfunkciókat Browser,System Configuration ezen felül még megkaptad az:
-ULaunchELF:progit is ami az alapja az egésznek hiszen ebből rengeteg egyéb alkalmazást lehet futtatni ami természetesen .ELF kiterjesztésű.
-Launch Disc:menüpont ami gondolom 1értelmű.
-ESR:ez a menüpont a lényeg hisz ha beilleszted az FMBC memóriakártyád+pendrive-od 1 szűz ps2-be lehetségesé válik backup futtatása,PAL-os játékok full kompatibilisek az USA régiókódúak már korlátozott számban futtathatóak az NTSC-s pedig semmilyen formában.De ehhez szükség van az ESR Disc Patcher nevű programhoz aminek teljesen 1szerű a kezelése hisz átmásolod a sz.gépre,elindítod klikk a patch gombra betallózod az iso-t és kész is írhatod is ki majd az esr használatával[ESR\Launch DVD\CD]már fut is: ESR Disc Patcher
-SMS=Simle Media System:ennek segítségével mp3-at tudsz lejátszani cd,dvd-ről
-HDLoader:ezzel az alkalmazással tudsz futtatni iso-kat hdd-ről(megjegyzés:ez a funkció csak FAT ps2-őn működik,slimen az Ulaucher használatával 1 másik alkalmazással tudsz iso-t futtatni: USB Advance hdd for ps2 slim
-Free Mcboot Configurator:itt tudod meghatározni az indítási paramétereket + más egyéb opciókat.
-Reload Configuration:Újraindítod az fmcb-t.
BY:BIOlogic,Skywave
BIOlogic- Adminisztrátor
Re: Free Memory Card Bootable
Sziasztok! Nagyon szép leírás köszönöm szépen:D de lenne 1 kis problémám : nekem slim ps2 van 70004 es és usb-ről szeretnék játszani és a leírásból azt a részt hogy ulaunchElf -el elindítom azt az elfet ami a slimhez való (USB Advance hdd for ps2 slim) na ekkor nem történik semmi csak fekete képpel áll a ps2 és ennyi.nemtudom mi lehet a probléma. köszi szépen a segítséget előre is:D
bad6- team member
Hát ez nem olyan 1szerű,először is van 1 windows-os segéd progi amivel megformázod a vinyót amit használni akarsz aztán az sem mind1 hogy melyik usb advance verziót töltöd le érdemes a legújabb relaise-t szedni.Holnap ha lesz időm megnézem hogy is van ez és készítek hozzá 1 leírást hátha tudok segíteni.
BIOlogic- Adminisztrátor
Érdekes, nekem annyiból ment scph9004-el, hogy elkészítsem a memóriakártyát (Freemcboot 1.8-al), viszont bootolni sehogy sem sikerült utána róla. Ez azt jelenti, hogy egyáltalán nem fog menni, vagy az zavart be hogy chippelt ps2-n próbáltam meg bootolni róla?
adalbert1- team member
én úgy tudom h maga az fmcb nem megy 90xxx-es szériától. szóval,probálkozz swap magic-kel mert abba van valami ilyesmi mód.vagy nemtom.ha chippelt a géped akkor fasza,mert ulauncher megy cd-dvd-ről aztán lehet betölteni az elf-eket.
Skywave- Admin
Hát akkor szívás... Ugyanazért nem megy esetleg, mint amiért az IDE HDD-s móka sem (kevesebb alkatrészt tartalmazó alaplap)?
Amúgy chippelt a gép, teljesen meg vagyok vele elégedve, de azért kár hogy pár dolgot nem visz úgy.
Meg ami miatt még kisérletezek mindenféle megoldással, az az hogy a ps1-es backup lemezeket az istennek se akarja vinni a gép (modbo 760-as chippel szerelt)... Pedig rengeteg jó ps1-es játék is van.
Amúgy chippelt a gép, teljesen meg vagyok vele elégedve, de azért kár hogy pár dolgot nem visz úgy.
Meg ami miatt még kisérletezek mindenféle megoldással, az az hogy a ps1-es backup lemezeket az istennek se akarja vinni a gép (modbo 760-as chippel szerelt)... Pedig rengeteg jó ps1-es játék is van.
adalbert1- team member
a hdd-s cucc sem fog müködni,mert kisporolták azt a részt az alaplapból.szerintem egy ujgenerációs chipnek kéne vinnie a ps1 backup-ot is...szóval valami árulás van ott
szerintem ps2ből a v12-es alaplap a legtutibb(70004-es,kigyulladós av töltős xd)
szerintem ps2ből a v12-es alaplap a legtutibb(70004-es,kigyulladós av töltős xd)
Skywave- Admin
Sziasztok! Nekem lenne egy olyan problémám hogy telepíteni szeretném az fmcb-t! Kiírom a lemezre az útmutató elmondása szerint az adatokat pendrive-ra felmásolom (amit előtte formáztam) az adatokat! Úgy csinálja mint aki be boot-ol a lemezről! De sajna nem csinál semmit csak a szürke háttér és kész! lehet látom a lemezt és a memókarit de ennyi nem lehet csinálni semmit! Tudnátok nekem egy is segítséget adni??? Előre is köszönöm a segítséget! Üdv mindenkinek: player01
player01- team member
chippelt géped van?mert csak akkor tudod betölteni a másolt lemezt
Skywave- Admin
Van persze van azon akartuk megcsinálni!
Skywave írta:chippelt géped van?mert csak akkor tudod betölteni a másolt lemezt
player01- team member
akkor annak mennie kéne...cd-re vagy dvd-re tettétek az iso-t?
Skywave- Admin
Cd-re lett kiírva!
Bejön egy szürke háttér látszik a lemez meg a memória kari. de nem lehet kezdeni vele semmit!
Bejön egy szürke háttér látszik a lemez meg a memória kari. de nem lehet kezdeni vele semmit!
Skywave írta:akkor annak mennie kéne...cd-re vagy dvd-re tettétek az iso-t?
player01- team member
helyileg merre vagy?mert ha közelbe,vagy ha el tudsz Győrbe jönni,akkor megcsinálom ingyen,mert nem hosszú művelet.
Skywave- Admin
Sajnos nagyon messze! Makó! De azért köszönöm az ajánlatot!
Valami ötlet?
Valami ötlet?
Skywave írta:helyileg merre vagy?mert ha közelbe,vagy ha el tudsz Győrbe jönni,akkor megcsinálom ingyen,mert nem hosszú művelet.
player01- team member
hát valóban a francba van innét... nem tudom.elméletileg van ennek az fmcb kari telepítésének is egy másik módja,létezik olyan,hogy a ps2öt a netre csatlakoztatod,aztán valamit be kell tölteni,de ennek utána kell néznem.
edit: kerestem,de nem találtam meg sajna...
Skywave- Admin
Semmi baj! Azért köszönöm a segítséged és a fáradozásod! üdv: player01 THX.
Skywave írta:hát valóban a francba van innét... nem tudom.elméletileg van ennek az fmcb kari telepítésének is egy másik módja,létezik olyan,hogy a ps2öt a netre csatlakoztatod,aztán valamit be kell tölteni,de ennek utána kell néznem.
player01- team member
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne, hogy egy jóbarátom aki használja a memóriakártyás bootolást, készített egyet nekem is. A gond csak az, hogy az elkészített kártya az ő gépében működik, az enyémben viszont nem. Úgy indul a gép, mintha nem is lenne benne a kártya. Két azonos gépről van szó, vastag SCPH-30003 nem chippelt. A gépem a kártyát bekapcsolás után viszont látja. Kérlek légyszi segítsetek, nem akarok chippelni.
Előre is nagyon köszönöm a segítséget.
Üdv Medve68
Nekem olyan problémám lenne, hogy egy jóbarátom aki használja a memóriakártyás bootolást, készített egyet nekem is. A gond csak az, hogy az elkészített kártya az ő gépében működik, az enyémben viszont nem. Úgy indul a gép, mintha nem is lenne benne a kártya. Két azonos gépről van szó, vastag SCPH-30003 nem chippelt. A gépem a kártyát bekapcsolás után viszont látja. Kérlek légyszi segítsetek, nem akarok chippelni.
Üdv Medve68
medve68- team member
medve68 írta:Sziasztok!
Üdv Medve68
a kinai és az eredeti memokariknál csinál ilyet általában,tegyél bele egy pendrivet is(néha kell az neki,néha nem)
Vagy az is lehet h az ismerősöd ,csak "átmásolta" a főmenüből a kártyafájlokat,holott csak FMCB launcher-rel lehet.
Skywave- Admin
Skywave írta:medve68 írta:Sziasztok!
Üdv Medve68
a kinai és az eredeti memokariknál csinál ilyet általában,tegyél bele egy pendrivet is(néha kell az neki,néha nem)
Vagy az is lehet h az ismerősöd ,csak "átmásolta" a főmenüből a kártyafájlokat,holott csak FMCB launcher-rel lehet.
Hali Skywave!
Köszi a segítséget, de megoldódott a probléma.
Találtam valakit, aki evvel foglalkozik, és tőle vettem egy kártyát készen.
Hibátlanul műkszik vele, mindent olvas a gép.
Azért köszi a segítséget.
Üdv.
medve68- team member
Sziasztok!
Nemrég vásároltam a kisfiamnak,a témában emlegetett készüléket.Szeretném jobban kihasználni.Tud-e valaki segíteni ez ügyben?
Nemrég vásároltam a kisfiamnak,a témában emlegetett készüléket.Szeretném jobban kihasználni.Tud-e valaki segíteni ez ügyben?
mitibi- team member
mitibi- team member
hali,a te géped esetén csak a chip a megoldás! vagy action replay,vagy swap magic! de legjobb a chip! másként csak az eredeti fog menni a gépeden!mitibi írta:Bocs de ez kimaradt,a tipusa SCPH 90004.
Segítségeteket előre köszönöm!
üdv
Skywave- Admin
Hali. Én az itt leírtak alapján csináltam a kártyám és frankón bevált de a ps2-m közben feldobta a bakancsot, de amit most rendeltem azt is így akarom használni direkt megkérdeztem a számát. A kérdésem az hogy az ESR módszerrel csak PAL-os játékokkal tanácsos játszani, mert azt olvastam egyszer hogy az NTSC nem a kedvence vagy nem kedvez a gépnek. Ez igaz vagy azért jó betartani? Sajna az új Silent Hill csak NTSC-ben van egyenlőre és amiatt nem akarok még egy gépet hazavágni. Sorry ha esetleg hülyeséget kérdeztem de most sokkal körültekintőbb leszek
Jamie- team member
Hello!
Valamit nem értek.
Kezdő sorban: "Ezzel a kártyával+pendrive-al szűz,érintetlen ps2-őn..."
A 3. pontban pedig: "Tedd be az Ulauncher cd-t a chippelt ps2..."
Most chippelve kell lennie a PS2-nek vagy nem? Nincs még meg, pénteken kapom meg használtan, teljesen csupaszon, gyárilag. Csak előre érdeklődök.
Valamit nem értek.
Kezdő sorban: "Ezzel a kártyával+pendrive-al szűz,érintetlen ps2-őn..."
A 3. pontban pedig: "Tedd be az Ulauncher cd-t a chippelt ps2..."
Most chippelve kell lennie a PS2-nek vagy nem? Nincs még meg, pénteken kapom meg használtan, teljesen csupaszon, gyárilag. Csak előre érdeklődök.
Gabtech- team member
Sziasztok.
Nekem olyan kérdésem lenne,hogy ps3-ra nem tudtok valami "okosságot"?Irott játékokra gondolok,vagy hdd-ről inditást.
Nekem olyan kérdésem lenne,hogy ps3-ra nem tudtok valami "okosságot"?Irott játékokra gondolok,vagy hdd-ről inditást.
zotya81- team member
Sziasztok.
Nekem az lenne a kérdésem hogy a chippelt PS2-őn lesz-e valami változás vagy vmi baja?
Nekem az lenne a kérdésem hogy a chippelt PS2-őn lesz-e valami változás vagy vmi baja?
csompatt- team member
bocsesz,nem voltam itt már régen:
Gabtech:
igen chipelt ps2-ön tudod megcsinálni magát az fmcb-t,de utána maga a kártya megy akármelyik érintetlen gépen!(kivéve 9xxxx-es széria!)
zotya81:
nincs még semmiféle okosság ps3 téren,ha ős régi ps3-ad van( ntsc-j japcsi ) akkor lehet swap magic-el alakítani,de akkor is csak ps2-es játékok mennének.
amúgy ha lesz fejlemény az tuti ide kerül:
http://www.pspfilez.extra.hu/forum/viewtopic.php?f=18&t=1272&start=325
csompatt:
nem lesz baja a gépednek,semmi hardveres-szoftveres változás nem fog történni! kiveszed a kártyát marad minden a régiben!
Gabtech:
igen chipelt ps2-ön tudod megcsinálni magát az fmcb-t,de utána maga a kártya megy akármelyik érintetlen gépen!(kivéve 9xxxx-es széria!)
zotya81:
nincs még semmiféle okosság ps3 téren,ha ős régi ps3-ad van( ntsc-j japcsi ) akkor lehet swap magic-el alakítani,de akkor is csak ps2-es játékok mennének.
amúgy ha lesz fejlemény az tuti ide kerül:
http://www.pspfilez.extra.hu/forum/viewtopic.php?f=18&t=1272&start=325
csompatt:
nem lesz baja a gépednek,semmi hardveres-szoftveres változás nem fog történni! kiveszed a kártyát marad minden a régiben!
Skywave- Admin
Sziasztok!Volna egy vastag ps2 ami ezzel a freemc boottal megy szépen.De nincs olyan menüpontom hogy USBADVACE.Nem tudok pendrive-ről játszani.Kérnék egy kis segítséget hogyan oldhatom meg!Üdv Ottó
zetyere- team member
Hello most azt szeretném kérdezni hogy a működéshez muszáj-e magyarosítani??
csompatt- team member
Milyen lemezt használtok? +R vagy -R. Mindenképpen Verbatimra írok csak ezt nem tudom eldönteni. Eddig minden játékom -R-en van de mindegyik akad vagy elmegy a hangja. Lehet ebben valami mert az asztali dvd lejátszómon is akadnak a -R-re írt filmek... gondoltam a PS2-nél is lehet e ez a probléma
Jamie- team member
Sziasztok.
Új vagyok még a Ps2 témába, igazából nem is nekem van, hanem unokatesómnak. Na nem is ez a lényeg Ő kichippeltette egy emberkével én pedig, írtam volna ki játékot rá (ki is írtam) csak amikor indítottuk volna el, (Ugyan ilyen MC BOot Vagy mi van a ps2jén ) (Launch Disk) akkor töltött töltött töltött és utána megint kiadta a kezdő menüt... akkor itt az lenne a hiba, hogy nem patcheltem azzal a progival dvd írás előtt az iso fájlt? :S és ha ez, akkor gondolom, nem lehet utólag megcsinálni (szóval ellehet dobni a kiírt DVDket ) Előre is köszönöm válaszotok.
Jajj igen ez a milyen típusú DVD kérdés nekem is felmerült +R vagy -R?
Ace
Új vagyok még a Ps2 témába, igazából nem is nekem van, hanem unokatesómnak. Na nem is ez a lényeg Ő kichippeltette egy emberkével én pedig, írtam volna ki játékot rá (ki is írtam) csak amikor indítottuk volna el, (Ugyan ilyen MC BOot Vagy mi van a ps2jén ) (Launch Disk) akkor töltött töltött töltött és utána megint kiadta a kezdő menüt... akkor itt az lenne a hiba, hogy nem patcheltem azzal a progival dvd írás előtt az iso fájlt? :S és ha ez, akkor gondolom, nem lehet utólag megcsinálni (szóval ellehet dobni a kiírt DVDket ) Előre is köszönöm válaszotok.
Jajj igen ez a milyen típusú DVD kérdés nekem is felmerült +R vagy -R?
Ace
Aceim- team member
ulauncherelf
Sziasztok!
A BIOlogic által leírtakat megcsináltam, de elakadok már a 3. pontnál. A chippelt ps2 nem olvassa be a ulauncherelf cd-met. CD képként írtam ki Macen, de nem olvassa be.
A PS2vel lehet a probléma?
Előre is köszi!
Bütyök kapitány
A BIOlogic által leírtakat megcsináltam, de elakadok már a 3. pontnál. A chippelt ps2 nem olvassa be a ulauncherelf cd-met. CD képként írtam ki Macen, de nem olvassa be.
Előre is köszi!
Bütyök kapitány
Bütyök kapitány- team member
Sziasztok.Nekem az lenne a gond hogy nekem 1.7-es free mcboot van és a a ps2-őm nincs kicsippelve, és hiába irom ki a játékokat isoba és hiába van megpatchelve az ESR patcherrel azt irja mint ha nem is lenne free mcboot piros háttér és kiirja hogy nem jó fomátum stb.
usbről probáltam de nincs usb advance a free mcbootban lehet az a baj és ezért nem inditja el pendriveról a játékokat lécci segitsetek
ja és a gépem száma: SCPH-77004
usbről probáltam de nincs usb advance a free mcbootban lehet az a baj és ezért nem inditja el pendriveról a játékokat lécci segitsetek
ja és a gépem száma: SCPH-77004
Đragon65- team member
Bütyök kapitány írta:Sziasztok!
Előre is köszi!
Bütyök kapitány
Sikerült megoldanom a problémát. Ulaunch elfet DVD-re írtam ki és így jó.
Kérdéseim:
Divxet hogy tudok USBről lejátszani?
NTSC-s játékokra valami konverter létezik?
Köszi!
kép
Hy.
Kérdésem lenne.
A Mod kártya készítése hogyan is müködik pontosan?
Usb nélkül lehet-e?
Milyen progikat kell hozzá kiirnom pontosan?
És hol találom azokat?
Azt hallottam hogy sima modolt memoriakártyával is mehetnek az irott játékok usb nélkül.
Válaszotokat előre is köszi.
Kérdésem lenne.
A Mod kártya készítése hogyan is müködik pontosan?
Usb nélkül lehet-e?
Milyen progikat kell hozzá kiirnom pontosan?
És hol találom azokat?
Azt hallottam hogy sima modolt memoriakártyával is mehetnek az irott játékok usb nélkül.
Válaszotokat előre is köszi.
lidokain1- team member
Bütyök kapitány írta:Bütyök kapitány írta:Sziasztok!
Előre is köszi!
Bütyök kapitány
Kérdéseim:
Köszi!
Divx-et az SMS Playerrel le tudod játszani!
NTSC játékra itt a patch: http://sksapps.com/index.php?page=mis.html - kukázd ki a Ntsc to Pal Y fix source feliratot, rákattintasz és már tölti is. Nekem ez bevált igaz mióta NTSC képes tv-m van azóta nem szenvedek vele.
Jamie- team member
Jamie írta:Bütyök kapitány írta:Bütyök kapitány írta:Sziasztok!
Előre is köszi!
Bütyök kapitány
Kérdéseim:
Köszi!
Divx-et az SMS Playerrel le tudod játszani!
NTSC játékra itt a patch: http://sksapps.com/index.php?page=mis.html - kukázd ki a Ntsc to Pal Y fix source feliratot, rákattintasz és már tölti is. Nekem ez bevált igaz mióta NTSC képes tv-m van azóta nem szenvedek vele.
Köszi! Holnap kipróbálom!
Az NTSC to PAL converter nekem nem a képminőség miatt kell, hanem, mert nem viszi a PSem az NTSC-s játékokat.
Ezt nem értem. Nekem is sokan mondták hogy nem mennek az NTSC játékok ESR-el. De nekem simán elfutnak pedig csak FreeMcBoot van rajta csip nincs benne. Mondjuk én is inkább PAL-t keresek mindenből de hát van olyan hogy csak NTSC van.
Jamie- team member
ÜDV!
Ha nekem egy ps2 slim 9004-esem van akkor tulajdonképpen azt hogy tudom megoldani hogy vigye a másolt játékokat...vagy usb-s vinyóról lehessen elindítani őket?!Egyeltalán evvel a fajtával meg lehet oldani?!
Olvastam már ezt-azt...de egyik se írta konkrétan le hogy mit hogyan.Lécci valaki fordítson rám egy pár percet hogy megértesse velem.
előre is kössz!
Ha nekem egy ps2 slim 9004-esem van akkor tulajdonképpen azt hogy tudom megoldani hogy vigye a másolt játékokat...vagy usb-s vinyóról lehessen elindítani őket?!Egyeltalán evvel a fajtával meg lehet oldani?!
Olvastam már ezt-azt...de egyik se írta konkrétan le hogy mit hogyan.Lécci valaki fordítson rám egy pár percet hogy megértesse velem.
előre is kössz!
kkfarkas- team member
Szija.Akkor most egy chipelt gép kell ahhoz hogy ezt meg tudjam csinálni? :S
Greyrock- team member
:: Playstation Rovat :: PS2
1 / 1 oldal
Engedélyek ebben a fórumban:
Nem válaszolhatsz egy témára ebben a fórumban.